Priser på strand-villa/Bungalow/leiligheter

Priser på strand-villa/Bungalow/leiligheter med svømmebasseng, og privat, egen nedgang absolutt på paradis-stranden:

Bo inntil 4, betal kun for 1, på bostedet med den optimale eksotiske beliggenhet, og med sommer året rundt: Se små ekstra-tillegg også for flere personer i pris-tabell under her. Villa kan ta inntil 10 personer, og bungalow inntil 5(6) personer. De kan og låses opp mellom hverandre med plass til 16 personer. (Med lavere krav, er det og ekstra madrass plass for 4 personer til + barnesenger eventuelt)

 

Safari Golf & Beach Front Resort priser 2016-2017

Sesong1 uke2 uker3 uker 1 måned
Strand villa/Leiligheter (1-4 personer) - Høysesong6.84511.48514.84516.845
Strand villa/Leiligheter (1-4 personer) - Lavsesong4.8459.48511.84512.845
Strand- Villa tillegg pr. voksen person over 4 stk

1000 kr pr uke pr pers ved ekstra oppredning-
sengeklær/håndkleder inkl.

TILLEGGSINFO FOR PRISER HVILKE PERIODER SOM GJELDER UTENOM HØYSESONG MED PRISER

Høysesong: 15. juni til 25. august, 25.september til før helg før jul, samt fra etter helgen etter nyttår til før helgen før påske, prisene i tabell over.

Vanlig Sesong: 25. August til 25. sept., og fra uken etter helgen etter påske og frem til 15. Juni, – 33 % på høysesongprise tabell-priser over.
Absolutt høysesong: Fra weekenden før jul, tilogmed weekend etter Nyttår, samt weekend før palmesøndag, tilogmed weekend etter påske.

+ 33% på høysesongspriser i tabell over.

Prisene inkluderer:
– alle utgifter i husene, som strøm, vann, vedlikehold, håndklær, sengetøyskift, rengjøring før/etter besøk.
– info housekeeper ved ankomst på alarmer, porter, alarmselskap ADT, nærpolititel., nøkler og boregler på boste/leiebil.
– ved ankomst, sightseeing i nærområdet til strand-boliger med kolonialer, lege, restauranter med kjøremønster til strender.
– vise vei gangavstand vei til nærbutikker, husansvarlige og nærrestauranter, lokal-kontakter.
– stedlig ansvarlige (housekeeper) med direkte telefon og på kontor hverdager i gangavstand ca 600 m. fra strand-hus.

Det vanlige er å forhåndsbestille med komfortable “shuttle coaches” fra flyplass i Durban til avtalt stoppested rett ved villa.
Gjøres opp direkte med sjåfør, inkl. kort omvisning i nærområdet, (ca. kr 120 per person). Avtal event. tillegg for golfutsyr.

Adm., reise- og bookinggebyr pr person: kr 195,-, obligatorisk samlet reg. avgift strandvilla/leilighet, (eventuelt med intern leiebil): kr 485, er også inkludert i prisene i tabellen over for fordels-kunder.
Fordelskunder får og lokal nettopris på såvel safari-lodge, 1 proff heldags-safari med renger og jeep. 1 elve-safari med guide flodhester. 1 selfdrive safari elvebredd gressende flodhest-krokodiller på land kveld, 1 selfdrive safari i “World Heritage park med dyr , coral-strand trope-natur, bading, komfortabel zulu-overnatting med zulu-experience show og buffet-middag 1 morgenmat, 2 frokoster. Ca. netto lokalpris kun kr.2.500,- per person i dobbeltrom for det nevnte. (egne barnepriser eventuelt)

Depositum for villa/bil ved bekreftelse mellom 5 og 8.000,- kr., alt etter totalsum. Sum blir betalt tilbake til kundes konto, senest 4 uker etter hjemkomst fra Sørafrika-turen til kundes oppgitte kontonr., eventuelt fratrukket verdi mislighold/ svinn/ødeleggelse eller annen forringelse av utleiers eiendom, inventar og materiell ellers . Kjøring over stipulerte maxkm-grenser for utleiebil, trekkes og fra på depositumet.

Utleiepriser bil - Toyota Avanza 7 seter m/AC og ABS

Type leie1 uke2 uker3 uker4 uker
Veiledende ukesleie4.485 - inntil 1.000 km6.485 - inntil 2.000 km8.985 - inntil 3.000 km9.985 - inntil 5.000 km
Fordelskunde ukesleie2.985 - inntil 1.000 km4.985 - inntill 2.000 km7.485 - inntill 3.000 km8.485 - inntil 5.000 km

Betingelser

Utover det koster det i tillegg 3R pr. km ekstra (avregnes eventuelt ved tilbakebet. depositun etter hjemkomst). d.v.s. 2.120,- pr uke. Veil. månedsleie er: kr 9.985,- For ordens skyld har stedsansvarlige innhentet utleiepris på tilsv. 7-seters bil fra utleiebyrå, og prisen her ligger på 16.840,- kr per måned, når forespurt i 2015. (Betingelser kan variere noe).
Vanlig bilforsikring er inkludert, men forsikringer som ikke er dekket av denne, må helt betales av leietaker av bil, som f.eks. uansvarlige uhell, død, kjøring i beruset tilstand etc. (fører er selv pliktig å sette seg inn i forsikrings innhold og begrensninger, og ta eget ansvar utover gjeldende forsikring på bilen. (sjekk egen forsikring i reiseforsikring) Bil har 3 seter bak førersete for inntil 3 personer, og 2 seter bakerst, dog ikke egnet for de med lange ben. Bilen er nesten ny, i utmerket stand,og er ideel og lettkjørt for en god veistandard i områdene.. Vår utmerkede hus og bil-ansvarlige Cindy med familie og firma, følger nøye opp service og vedlikehold på bilen. Som en extra garanti, ordner de også opp for en eventuell stopp-situasjon i hele Natal regionen, om så er ved personlig å komme leietakere til en eventuell unnsetning ved feil på bilen (Pr dags dato har ingen ting skjedd med bilen, og den blir månedlig ettersett for best mulig drift, ved faktisk å ha parkeringsplass hos hovedforhandleren av merket. Biltypen har de nesten alt som eventuelt skulle kunne svikte, på de fleste verksted i områdene. Men bank i bordet, ingen feil på de Toyotaer vi har hatt der nede i ca 16 år.
P.S. 4.000 kr betales inn som depositum før avreise fra Norge. Ved skade, uhell, tap, ikke dekket av forsikringer og event. ekstra km. avgift trekkes dette fra depositumet før tilbakebetaling.

P.S. Ved hjelp fra våre personlige venner og bekjente, samt et nett av tilknyttede forbindelser, er det vår tro at det skulle være all grunn til å yde all den hjelp og assistanse som skulle være nødvendig for den enkelte kunde. Imidlertid tjener alle svært lite her nede, så det er all grunn til å tilby betaling for enhver tid man bruker av tiden til lokalbefolkningen. For oss er de summer de er vant til å få, nesten ingen ting å regne for oss fra Norden. Opptre høflig, med respekt for annen kultur og levesett. Vær deg selv, vær ekte og ærlig, og du vil bli vist en hjertevarme, som garantert vil varme lenge, lenge etter hjemkomsten til Norge.