Velkommen til

Comfort Resort St. Lucia

Kom og nyt luksus, komfort og hjertelig gjestefrihet i den naturskjønne landsby St. Lucia, som ligger i hjertet av den berømte Greater St. Lucia Wetland Park, det første sted i Sør-Afrika, som fikk status som “Verdens Naturarv” (som f.eks. Serengeti-sletten og Galapagos-øyene).

Resort Monica tilbyr 5 dobbeltværelser med tilhørende badeværelser, velassortert bar og Tv-stue samt svømmebasseng og tepavilion i den skjønneste tropiske have.

Nyt den praktfulle tropiske have med de store Koi-karper.

Nyt en kopp te, kaffe eller en drink i den lille hyggelige pavillionen.Nyt en full Engelsk Frokost på terrassen, som har utsikt over det glitrende svømmebassenget, beliggende i en frodig tropisk have, som grenser opp til naturreservatet.

Slapp av med en god film i TV-stuen som for øvrig er innrettet med surround lyd. Eller ta en drink fra den velassorterte baren med ut på den deilige terassen

Resort Monica tilbyr 5 dobbeltværelser med tilhørende badeværelser, de har air-condition og ekstra lange senger, te/kaffe-maskin og hårtørrer. Man kan velge mellom værelse med 2 enkelt senger eller stor dobbelt seng.

I området finnes både 9 og 18 hullers golfbaner.

Ved forutgående avtale vil vi gjerne som en ekstra ytelse tilberede aftensmat, frokost og strand-picnic-kurv. Vi tilbyr dessuten alle former for grillfasiliteter for husets gjester.

Ved kysten kan man på bestemte tider av året i jaktta hvaler og havskilpadder. Det kan arrangeres båtturer hvor man kommer tett innpå på de store havpattedyr.

Der er dessuten mulighet for kajak, kano og safari på hesterygg.

For lystfiskeren er området et paradis med 1. klasses dyphavsfiske, fiske fra stranden samt mulighet for fluefiske.

Dessuten er det gode muligheter for dykning og snorkling ved Cape Vidal.

ST. LUCIA betraktes som den ledende øko-turist opplevelsen i Sør-Afrika og området tilbyr et spekter av aktiviteter.

For å få et bedre inntrykk av området omkring St. Lucia, bør man avsette minst 3 – 6 dager.

Derutover er det selvfølgelig de praktfulle badestrendene ved det Indiske Hav.

Prisoversikt

Pr Pers Pr. døgn i pene Dobbeltrom inkl. frokost  NOK 495,-

Avalone Safari Lodge

Velkommen til
Resort “Big 5” Comfort Lodge

Info om ferieanlegget:
Ferieanlegget ligger sentralt i nevnte område. Det er sentralt i forhold til butikker, restauranter, lege, post, bank, strand, safarier og utflukter. Området er offisielt erklært malariafritt. Ferieanlegget har rolig og sentral beliggenhet, i byen men allikevel landlig med utsikt og gangavstand til strand, elv og attraksjoner. Av bildene og den virituelle visning, ser man et aldeles nydelig anlegg, med palmer, jungelvegetasjon og frodig, velstelt hageanlegg mellom leilighetsfascilitetene. Det er en privat familie som bor og driver stedet med stor gjestfrihet og personlig vennlighet. Restauranten tryller frem de herligste retter til alle måltider til svært fordelaktige priser, og i en spesiell hyggelig atmosfære. Det er såvel ute og inne-fasciliteter, blant annet med et hyggelig bar-onråde, der alskens afrikanske jungellyder lager en ekte stemning rundt bordene. De innfødte afrikanske tjenere er blide og fornøyde, og tar ofte en uformell sang. Noen ganger samler de alle seg, og vi hører typiske afrikanske sanger under måltidet. Fra basseng området kan man nedenfor en bratt skråning både se flodhester og krokodiller enkelte ganger. Leoparder(helt ufarlige for mennesker) har vi selv observert i gatene.

Leilighetene er flotte, byr på alle hjelpemidler på kjøkken og bad. Det er aircondition, satelitt-tv, brede, gode senger og trivelig, lyst interiør. Det er god plass i alle rom. Leilighetene har forskjellig utforming og karakter. Det er 1 og 2 soveroms-leiligheter med bad og kjøkken samt balkong og/eller terrasse. Det mangler ingen ting på comforten, og tjenerne er der på et blunk hvis noe mangler
Parkeringen er bevoktet 24t.
Prisnivået er svært lavt i forhold til tilsvarende kvalitet i Norge.
Fra under 600,- kr. pr døgn pr. pers. i dobbeltrom i leilighet med plass til inntil 3 eller 5 personer. De herlige måltidene med tilbehør ligger også 4-5 ganger lavere enn i Norge.
N.B. Ferieanlegget har ry på seg for å være svært veldrevet, og servicen er eksepsjonell god. Stedet er utmerket for også små og store grupper, med moderne konferanse-fasiliteter for ca 35-40 personer. Det vanligste er at folk overnatter 3-7 netter. St.Lucia er en typisk by for de som er på dyre/elve og natursafari havfiske, zuluopplvelser. Det er ikke et sted der de innfødte bor tett ved, eller med vanlig afrikansk mixet boligstruktur, slik som i områdene der de norske husene ligger på Southcoast.(der vi anbefaler å bo over lengere tid).

 

Prisoversikt

1 & 2-SoveromsLodger
Pris per person per døgn i dobbeltrom.545,- NOK (kursavhengig)