Safari på sitt beste og rimeligste i Sør-afrika:

I hele 16 år har vi brukt samme private safari-arrangør. Vi er priviligert som er topp prioritert hos nettopp disse safari-rangers med profesjonell jeep safari i Sør-afrikas eldste park (omtrent som Vestfold Fylke i areale) De er regnet som de letteste å se Big 5,: løve, leopard, neshorn, bøffel og flodhest, samt elefanter, giraffer, vildhund, sjakaler, gribber, havørn, krokodiller, samt 10-vis av gnu, antiloper, impalaer og mange andre, samt et yrende fugleliv. Man får såvel morgenmat, grill-måltid i en safaricamp på heldagsturen fra ca 4 om morgenen til ut på ettermiddagen. Disse setter virkelig sin ære i å finne maksimalt med dyr under en hel dag, der de blant annet har såvel kontakt seg imellom i jeepene, og med viltadministrasjonen, som får rapporter hele dagen hvor de forskjellige dyrene blir observert. Dette er meget vesentlig, og gir mange ganger så stor mulighet til å se de ville eksotiske dyrene på ofte virkelig nært hold. (Vær obs på at det dog ikke er en dyrehage, så spenningen ligger alltid der, hvor nære og hvor mange dyr ser man i praksis opplever på safarien. Er det overhodet muligheter, finner disse safari-ekspertene de, ofte på en forbløffende og imponerende måte. Dette er virkelig et must for enhver besøkende.
Fra å bo direkte på paradis-strand under resten av oppholdet, har vi kanskje den absolutt mest koselige, personlige og veldrevede safari-lodgen i hele området, med koselig bar, uterestaurant, pool-område. Her bor man til netto-priser i 2 netter, og er du fordelskunde hos oss, får du følgende 4 små-safarier med på kjøpet uten merkostnad for deg. Nettopris Kun ca.2.500 per voksen d.rom. (pris etter kurs/innhold)

  • Elve-safari på det fredede verdensarvflod-systemetpåkjempeklokkermedflodhesterheltopptilbåten.
  • Kort natt-safari på gressende flodhester samt krokodiller på land.
  • Kort natt-safari langs sand-strendene til det indiske hav og så etter flodhest og krokodiller. (Noen ganger kan og såvel leopard og havskilpadde og sees.) Watch out!
  • Zulu village dag safari med lokalguide og bil, se lokalt trad. Levesett, håndverk, dans, sang, møte, kjøp håndverk rett fra fagmann eller på markedet. Opplev ekte zulu syns- og høre-inntrykk man minnes lenge!

pris etter kurs/innhold

Sør Afrika