Reiseinntrykk og Kommentarer fra tidligere besøkende gjester:

i de norske strandvillaene direkte på badestranden, golfeldoradoet, det norske miljøet, havfiske, prof. safari, +25 grader i luft / Det Indiske Hav hele året. Paradiskysten Southcoast SØR-AFRIKA, zuluområdene og Safariområdene i og rundt Sørafrikas eldste og sikreste for ganske hurtig å kunne se alle de kjente Sør-afrikanske ville dyrene, som løver, elefanter, flodhester, leoparder, neshorn, krokodiller, sjiraffer m.m.


Atle og Gunn-Berit Keiseraas, voksent par med småbarn og storfamilie fra Trøndelag på 4 ukers tur (vår 2. reise til disse områdene). tel. 97577950,( ring gjerne etter 18.00)
– en fantastisk opplevelsestur, der vi følte vi så alt Det beste av det Meste av Det Typisk Afrikanske. Herlig å bo i områder der den masete kommersielle turismen enda ikke har slått rot. Ikke mange steder med slike muligheter av så ekte karakter kan oppleves til nesten et nettopris-opplegg, som det World Open Reisebyrå tilbyr. Selvfølgelig kommer mye av dette av at de er selv genuint interessert i sin kunder og de de områdene de kjenner som sine egne lommer gjennom 15 år. Sjenerøst lar de oss også ta del i det nettet de har bygd opp på alle plan i områdene blant såvel de innfødte og de norskættede i området med bl.a. 30-40 norske gatenavn fra 1870årene. Rimeligste fly, (spesialpriser på innenlandsfly og leiebil man ikke selv får på internett) hjelper de også med. Anbefales virkelig, og det beste av alt: Det er sommer hele året med deilig e 26 grader ca. såvel i luft og hav (passe tørr luft mest hele tiden. Supert for de små også med nesten insekt og krypdyrfritt helt nede ved det litt saltholdige og deilige klimaet helt nede ved det Indiske Hav (strandvilla er da helt avgjørende for det nevnte).


  • Anders Venhaug med familie/ barn. andersvenhaug@yahoo.no
     Hei Svein i World Open A/S. Tusen takk for all god hjelp med en alle tiders flott ferie!! Tusen takk for all god hjelp med en alle tiders flott ferie!!. Minnene våre fra Sør-Afrika turen sitter fremdeles godt igjen hos oss. Ja, det var rett og slett en helt fantastisk tur på alle måter. En gang skal vi dit igjen, så sant enhver og har mulighet. Kjempebra arrangement, og flott strandvilla direkte på badestranden. Vi vil virkelig anbefale Dere til alle andre!

Reidar og Lise Reksten tel. TEL. 97079599./ Bjørn og Åse Pettersen/Birgit og Leif Thoen/(vennegjeng med 30 voksne og noen barn fra Buskerud) :

  • herlig, avslappende ferie med virkelig ekte inntrykk av det opprinnelige Africa med zuluer, safari, fantastisk tropisk natur og hyggelige mennesker overalt. Trygt og lett å ta seg frem alene etter kyndig veiledning fra Svein i World Open AS. Verken vaksiner, medisiner eller noe annet var nødvendig. Enormt utvalg på kvalitetsmat og drikke, sko, klær og alt annet til ca. 1/10 av norske priser. Lege kom hjem til oss i løpet av 1 time ved halskatar. Kan virkelig anbefales som en reise for livet! Ved sjekk på andre arrangører, tok de faktisk over det dobbelte av de 12-13000,-kronene vi betalte for det hele.

Profilert kjent kjendispar politiker/skuespiller med 15 familie-medlemmer, store og små, gamle og unge på 3 ukers opphold: (ønsker anonymt å fortelle følgende inntrykk):

  • fantastiske områder for unge og eldre, trygge og sikre omgivelser, flotte sandstrender med badeidyller, koselige villaområder, utrolig rimelig, ca 10-parten av norske priser på bl.a., opplevelsesarr. klær, mat og drikke m.m. Utrolige opplevelsesmuligheter for de aktive på kanskje verdens rimeligste golfbaner (høy standard), safarieldorado med absolutt alle de afrikanske ville dyrene barna og vi hadde drømt om. Havfiske de luxe, ekte zuluinntrykk og også et artig uteliv med restauranter, kafeer, diskotek og beachparties, på bestemte steder, ikke langt fra de flotte strandvillaene. Ser langt rimeligere ut enn hos alle de konkurrenter vi sjekket. Forresten er den fyldige informasjonspermen i strandhuset simpelthen gull verdt, fordi de informerer om hundrevis av de mest utrolige nære ting, som spisesteder, butikker, lege-tannlege (5 ganger rimeligere enn Norge), ferdig mat brakt til huset, hvor alt mulig av enhver art er å finne av opplevelses- muligheter av enhver art med telefonnr. etc. Med all denne informasjon for trygt og sikkert å gjøre nesten alt på egen hånd i nære og mere fjernområder. 1-2 åringer er ikke noe problem her, da alt man trenger, såvel av barnemat og utstyr, lett skaffes i moderne supermarkeder.

. Inger lise og Bjarne Ødegård, bjarne.odegard@dnb.no vigdis og harald myhre Tønsbergvigdis.myhre@vigdis.vegvesen.no 2 voksne par fra Tønsberg på 3 ukers tur.

  • perfekt arrangert Sør-Afrika rund-reise, opplevelsesreise og avslapningsbadeferie. Cape Town og Garden Route 1 uke på egen hånd med leiebil og overnattinger (rimelig forhåndsbestilt), herlig avslapping ved de gamle norske bosetninger i Oslo Beach (se museer-kirke-sykehus-norske navn på gater) Husk Norway og flagg på T-skjorte, og alle ber deg hjem (zuluer-hvite-indere og andre.) Herlig å bo direkte på stranden å se delfiner, hval og sverdfisk fra verandaen. Safari, golf og havfiske- herlig og fantastisk rimelig i 26 grader + i luft og hav. Vi anbefaler virkelig å reise med World Open A/S, for de gir utrolig mye kvalitet til lav pris.

På forespørsel kan vi og gi videre referanser også på følgende kunder, som bare er noen av alle de som har gitt oss gode tilbakemeldinger: – Håvard og Ann-Cecilie Skaugrud- 21 år, studenter fra Mjøndalen og Oslo, – Adm.dir./president Bjørn Kanck med familie ( også med småbarn) fra Tromsø, – Jonas Ludvigsen med barnefamilie fra Akershus, – Morten Opsahl m/skoleklasse fra Oslo, – Knut Jørgensen med vennepar og barn i alle aldre fra 6 mndr. og oppover, Kristian Souliatis med venner fra Stockholm og Athen-Hellas, samt andre i vårt rikholdige arkiv av hyggelige reisebrev etter deres ferie i områdene med oss.

World Opens egen konklusjon basert på bl.a. de nevnte referanser:

Kontaktmuligheter til alle våre tidligere kunder tørr vi faktisk innestå for at vi gjerne kunne formidlet kontakt til for å gi referanser på de arrangementer vi har hatt med disse. Flere barnefamilier, par, firmaer, foreninger, golfere, idrettsfolk ellers, skoler, vennegjenger, jubileer etc. har mange ganger gitt oss tilbakemelding om at en 2-3 ukers tur med oss, faktisk ikke blir dyrere enn f.eks. en tilsvarende tur til Kanariøyene, Spania, Frankrike etc. på tross av dyrere flyreise, da alle de andre utgiftene til bosted, mat/drikke og opplevelser (f.eks. golf er så rimelig at den totale prisen blir egentlig svært så lik. Kontakt oss, så regner vi ut hva det vil koste for nettopp deg for en kvalitetstur til den absolutt beste delen av Sør-Afrika: Kwa-Zulu-Natal og Southcoast, i gammelt norskinspirert miljø og ekte livsglede blant de innfødte. Ikke så lett å finne det i Europa lenger, og man føler seg tryggere i disse områdene enn de fleste andre reisemål. (det er kun i visse områder i de store byene 95% av den omtalte volden kan herske p.g.a . generasjoner med ikke-arbeidende ungdom i ghettoene) Dette finner vi svært få spor av i våre boområder.

Det er mange kunder som har reist med oss de siste årene til Sør-Afrika, og med fortsatt virkelig personlig entusiasme for det herlig, Ekte Afrikanske Eventyret, vil vi fortsette å gjøre alt vi kan for en vellykket Sør-Afrika ferie også for fremtidige kunder. Velkommen!

Vennlig hilsen

Svein A. Aaserud
Daglig leder
Reisebyrået World Open A/S.
Tel.32-885322
Faks. 32-885302
Mob. 91562121
www.WorldOpen.no