Om oss

Om World Open

Om World Open

Ferien er svært verdifull for dagens travle mennesker. Mange lever nærmest for neste ferie. Man planlegger nøye og bruker god tid på å velge ut reisemål, bosteder og transportalternativ – og så gleder man seg i lang tid. Andre er avhengige av å ta det mer på sparket. Uansett så har man alltid forventninger til hvordan ferien skal bli. World Open a.s. tar mål av seg til å tilby ferieopphold og reiser til gunstige priser, og hele tiden med tanke på kvalitet. World Open a.s. er et seriøst drevet reisebyrå, ettablert i 1988 på Konnerud like ved Drammen.

Hele tiden har driftsfilosofien vært lik:

  • Nemlig å tilby våre kunder en best mulig ferie til lavest mulig pris.
  • Våre kunder skal oppleve personlig service i ordets rette

Vår Ferieverden

Den viktigste del av ferien er selve oppholdet. Derfor har vi konsentrert oss om å finne frem til ferieanlegg av høy standard. De hotellene og leilighetene som de fleste turoperatørene benytter er ikke bra nok for våre kunder! – dessuten er de for dyre!

Hva med reisen?

Mange ønsker hjelp til å ordne dette. World Open A/S er et registert reisebyrå, og kan formidle reiser med fly eller buss til de laveste priser. World Open formidler avtaler med de fleste charterselskaper og ruteflyselskaper i Skandinavia. Vi har faktisk spesialisert oss på å fremskaffe det til enhver til gunstigste reisealternativ. Send oss din reiseforespørrsel! Du kan selvfølgelig også ringe! Nettopp fordi vi er et lite, uavhengig reisebyrå, kan vi formidle søk til de fleste flyselskap, om best mulig pris, ledighet og tid for reiserute. Dette gjennom våre seriøse kanaler og profesjonelle bookingpartnere med reisegarantiavtaler og alle typer forsikringsmuligheter. Til forskjell fra kjedebyråer som mest mulig sentrerer sine flysøk på noen få avtale-flyselskaper, anbefaler vi også de nye lavprisaktørene, selv om de kun godtar direktebestilling. Ferieoppholdet er World Open’s hovedsatsning, derfor forteller vi kunden alt vi vet om hvordan kunden lettest og rimeligst kan komme seg til våre feriesteder, selv om det kan bety null i fortjeneste for World Open A/S. på selve flyreisen.

Egne Ferietilbud

Av våre oversikter ser du at på de fleste av våre direkteavtalte ferieanlegg, kan du bo langtid fra en måned og lenger, eller kortid fra tre til fire dager og opptil fire uker. Prisene varierer fra lav-, mellom-, og høysesong, men ligger ofte på en brøkdel av de store reiseaktørene’s priser pr person. Vi priser alltid boenhetene totalt for leilighetene enten man bor 1, 2, 3, 4 eller flere personer ( etter leilighetens totalt antall senger.) Ferieanleggene ligger på så vel de fleste kjente feriereisemål, og på mer eksotiske reisemål rundt i verden. Legg også merke til vårt halvpris hotelltilbud til mer enn 3000 hotell over hele verden, også i hele Norden og i Norge. Vi tror dette er det helt overlegent beste hotell-tilbud som er å oppdrive, der årsgebyret er inntjent etter kun to overnattinger. World Open a.s. tilbyr kun fly og tradisjonelle charterreisepakker fra for eksempel Apollo, Ving, Lilleputt og Reiselederen m.m. Storbyferie med fly og opphold, samt evt. kun fly formidler vi også over hele verden. Gruppereiser, langtidsferie fra en til åtte måneder for pensjonister og andre har vi spesialisert oss på de siste 15 årene. Vi formidler dessuten salg og utleie av villaer og leiligheter ( Ved strender med ca. +26 grader i sjø og luft) året rundt på South Coast i Sør-Afrika.

Fornøyde kunder

I løpet av årene har vi opplevd svært fornøyde kunder på våre eksklusive og personlig særpregede ferieanlegg. Blant annet har ansatte i Statoil, Shell, Widerøe, Hydro, SAS etc., samt medlemmer i Tjalve, Gular og Norges idrettsforbund m.m., benyttet seg av våre fordelaktige ferietilbud.

Som hovedeier av strandbostedene direkte på Paradise Beach – S.Africa med helårs-sommer, står vi også for den direkte utleien med eksklusive rettigheter direkte til den enkelte kunde av oss. Uten mellomledd og med direkte kontakt med hver kunde, sikrer vi dermed også garantert ledighet og lavpris på hver avtale om utleie. Alle andre Safari, Zulu, Golf, bilutleie og eksotiske-arrangement, formidler vi med lokal nettopris/faktura til den enkelte kunde, Kunde har med seg faktura/bekreftelse ved oppmøte på arrangementet, og betaler selv direkte til arr, først når dette er gjennomført om beskrevet på forhånd. Dette sikrer full oppmerksomhet og et godt gjennomført program av arrangørene

  • Sør Afrika 93%
  • Safari 60%
  • Golf 50%
  • Reosrt 90%